Telefon: 7876 8672 – kontakt@ls-europa.dk

TILBUD på Jagtudstyr – Klik her!

Der er mange ting, som kan være nyttige at have med på jagt. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken type jagt man skal på, og hvilket terræn man skal bevæge sig i. Men der er alligevel nogle ting, som er gode at have med på enhver jagttur. Læs med her og få inspiration til, hvilket udstyr du ikke bør undvære på din næste jagttur.

Et affaldsstativ vil du sætte stor pris på både før, under og efter jagten

Et affaldsstativ er en praktisk ting at have med på jagt. Det gør det nemmere at tømme skraldespanden, og så slipper man for at røre ved selve skraldespanden. Samtidig gør det jagten lettere, da man ikke kan smide papir og andet skrald i naturen, og med affaldsstativet har en skraldespand ved hånden. En anden fordel ved at have et affaldsstativ med på jagt, er at det holder skraldespanden fri for insekter. Insekter kan nemlig let komme ind i en åben skraldespand og sprede bakterier. Med et affaldsstativ er der ikke nogen risiko for dette, da skraldespanden altid er lukket. Det er altså en rigtig god idé at have et affaldsstativ med på jagten.

Et godt kompas og en GPS-tracker – for at holde styr på hvor du er, og for at kunne finde vej tilbage igen

Et godt kompas og en GPS-tracker er to vigtige redskaber, når man er på jagt. De hjælper med til at finde vej, og sørger for at man altid kan finde vej tilbage igen.

Noget mad og drikkevarer – så du kan holde dig hydreret og energisk under jagten

Når man skal på jagt, er det vigtigt at have noget mad og drikke med sig, så man kan holde sig hydreret og energisk. Det anbefales typisk at have noget let fordøjeligt mad med sig, så man ikke får ondt i maven undervejs. Eksempelvis kan en banan eller et æble være en god idé. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at have rigeligt med vand med sig, da man kan blive dehydreret, hvis man ikke får nok væske. Det anbefales derfor at have mindst en liter vand med sig på turen. Hvis man har mulighed for det, kan det dog også være en god idé at have lidt ekstra mad med sig, så man ikke risikerer at blive sulten undervejs. Eksempelvis kan en bolle eller et stykke rugbrød være en god idé. På den måde er man sikker på at have nok energi til at komme igennem hele jagten uden problemer.

Det er en kendsgerning, at når man taler om jagt, så er det ikke alle der har det samme udstyr. Nogle har måske mere end andre, og nogle har måske også bedre udstyr.